Masz jakieś nowiny? Opowiedz nam, co u Ciebie słychać

13 wrz 2018 · Zaktualizowano: 9 paź 2023

Profesor Henryk Witmanowski - opinie

Nie wiem, czy jestem zadowolony/a z rezultatu

Witam. Jakie macie opinię o profesorze Henryku Witmanowskim? Może ktoś robił sobie operację powiększenia biustu?

Komentarze (3)

Cześć Ines,<br />
nie wiem czy zaglądałaś na profil prof. Witmanowskiego, ale znajdziesz tam kilka opinii od dziewczyn po powiększaniu piersi, jeśli masz jakieś pytania, możesz zapytać też pod ich opiniami, lub wysyłając do nich prywatną wiadomość:<br />
https://www.estheticon.pl/chirurdzy/prof-henryk-witmanowski#client-reviews<br />
Czt byłaś już na konsultacji, masz już może termin operacji?<br />
Pozdrawiam ciepło!<br />
Emka
Witaj?Ja mam zabieg 26 października, ale nadal waham się jeśli chodzi o rozmiar. A Ty jesteś po zabiegu czy planujesz?
Ines,<br />
to trzymam kciuki żeby udało się dobrać odpowiedni rozmiar i by zabieg przebiegł bez komplikacji! Napisz potem koniecznie jak było :)<br />
Ja na razie na zabieg się nie wybieram :)<br />
Pozdrawiam<br />
Emka

Zainteresowała Cię ta historia? Podziel się z nami Twoją relacją!

Reklama

Wszystkie informacje zawarte na tej stronie pochodzą od autentycznych użytkowników portalu, nie od lekarzy czy specjalistów.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.