Wrodzone opadanie powieki - klinika w Kobylnikach - opinie

Jagoda15
Jagoda15
13 cze 2016 · Ostatnia odpowiedź: 1 cze 2019

Witam! Mam 18 lat i choruje na wrodzone opadanie powieki. Byłam na konsultacji w klinice w Kobylnikach u dr. Stępniewskiego i widziałam zdjęcia osób po zabiegu. Często poprawa była mała albo powieka była wyżej niż zdrowa. Czy ten lekarz jest godny polecenia? Proszę o pomoc.

Reklama

odpowiedzi (4)

Odpowiedzi na wszystkie pytania udzielili prawdziwi lekarze

Witam serdecznie Panią
Wrodzone opadanie powiek jak najbardziej kwalifikuje się do zabiegu. Efekty zabiegu są zadawalajace
Zapraszam na konsultację okulistyczną do Łodzi
Pozdrawiam dr Maciej Brocki -specjalista okulistyki i okuloplastyki
dypl.lekarz medycyny estetycznej.
MEDICAL MARGARET SPA

3 ośrodki w Łódzkie, Podkarpackie, Świętokrzyskie...

witam Pania,
Plastyka powiek daje zwykle bardzo dobre efekty, na korzysc zmienia tez wyglad oczu. Na pewno nie ma mowy o tym, by jedna powieka byla wyzej niz druga. To tak ogolnie.

Pani sytuacje moge ocenic i cos doradzic na podstawie zdjec - prosze wyslac, jesli ma Pani ochote.

pozdrawiam
Piotr Osuch

Wykonując skrócenie mięśnia dzwigacza powieki ustawia się powiekę w hyperkorekcji. Dlatego widzi Pani asymetryczne ustawienie powiek po zabiegu. Uzyskanie symetrii wymaga czasu i cwiczeń.

Reklama

Znajdź więcej pytań

Podobne pytania

Blefaroplastyka
1 odpowiedź, ostatnia odpowiedź w dniu 13 wrz 2023
Radiofrekwencja mikroigłowa
1 odpowiedź, ostatnia odpowiedź w dniu 10 paź 2023

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Udziel porady