Witam! Mam 18 lat i choruje na wrodzone opadanie powieki. Byłam na konsultacji w klinice w Kobylnikach u dr. Stępniewskiego i widziałam zdjęcia osób po zabiegu. Często poprawa była mała albo powieka była wyżej niż zdrowa. Czy ten lekarz jest godny polecenia? Proszę o pomoc.
Witam serdecznie Panią
Wrodzone opadanie powiek jak najbardziej kwalifikuje się do zabiegu. Efekty zabiegu są zadawalajace
Zapraszam na konsultację okulistyczną do Łodzi
Pozdrawiam dr Maciej Brocki -specjalista okulistyki i okuloplastyki
dypl.lekarz medycyny estetycznej.
MEDICAL MARGARET SPA
witam Pania,
Plastyka powiek daje zwykle bardzo dobre efekty, na korzysc zmienia tez wyglad oczu. Na pewno nie ma mowy o tym, by jedna powieka byla wyzej niz druga. To tak ogolnie.
Pani sytuacje moge ocenic i cos doradzic na podstawie zdjec - prosze wyslac, jesli ma Pani ochote.
pozdrawiam
Piotr Osuch
Wykonując skrócenie mięśnia dzwigacza powieki ustawia się powiekę w hyperkorekcji. Dlatego widzi Pani asymetryczne ustawienie powiek po zabiegu. Uzyskanie symetrii wymaga czasu i cwiczeń.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.