Czy ktos poddal sie zabiegowi Hi Fu lifting twarzy nieinwazyjny? Poprosze o opinie o tym zabiegu,czy warto,czy podniesie chomiki,policzki,kaciki ust,brwi?
Dzień dobry,
Nazwa HIFU jest to skrócona nazwa technologii, na rynku jest wiele urządzeń, które wykorzystują technologię skoncentrowanych ultradźwięków o wysokiej częstotliwość. Obecnie na rynku najlepszym urządzeniem HIFU jest urządzenie, które skutecznie zastępuje starszą technologię. Proces regeneracji odbywa się stopniowo przez dwa - trzy miesiące.
Pozdrawiamy :)
Dzień dobry.
Efekty są widoczne od razu, natomiast z czasem ulegają jeszcze wzmocnieniu. Co do właściwej kwalifikacji, jakości sprzętu i samego wykonania zabiegu - podałem propozycję w mojej wcześniejszej odpowiedzi.
Pozdrawiam Panią serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń
Dzień dobry.
Jeśli chodzi o sam zabieg, to jest to najnowocześniejsza technologia w tzw. napinaniu skóry. Przy odpowiedniej kwalifikacji (ze względu na stan skóry czy też okolicę twarzy) i odpowiednim wykonaniu (bo są różne nastawy) zabiegu z użyciem dobrego sprzętu (bo są różni producenci), efekty są rewelacyjne.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Dr Bartłomiej Zoń
Dzień dobry.
Gorąco polecam Panią Dr Iwonę Radziejewską z Warszawy - jest w zakresie tego typu zabiegów, moim zdaniem, najlepszym specjalistą, z ogromnym doświadczeniem. W przypadku kontaktu, proszę polecić moją rekomendację.
Pozdrawiam serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń, Specjalista Chirurgii Plastycznej
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.