Hi Fu lifting twarzy - opinie o zabiegu

Konwalia
Konwalia
Użytkownik wyróżniony
5 paź 2017 · Ostatnia odpowiedź: 13 paź 2017

Czy ktos poddal sie zabiegowi Hi Fu lifting twarzy nieinwazyjny? Poprosze o opinie o tym zabiegu,czy warto,czy podniesie chomiki,policzki,kaciki ust,brwi?

Reklama

odpowiedzi (4)

Odpowiedzi na wszystkie pytania udzielili prawdziwi lekarze

Dzień dobry,
Nazwa HIFU jest to skrócona nazwa technologii, na rynku jest wiele urządzeń, które wykorzystują technologię skoncentrowanych ultradźwięków o wysokiej częstotliwość. Obecnie na rynku najlepszym urządzeniem HIFU jest urządzenie, które skutecznie zastępuje starszą technologię. Proces regeneracji odbywa się stopniowo przez dwa - trzy miesiące.
Pozdrawiamy :)

Dzień dobry.
Efekty są widoczne od razu, natomiast z czasem ulegają jeszcze wzmocnieniu. Co do właściwej kwalifikacji, jakości sprzętu i samego wykonania zabiegu - podałem propozycję w mojej wcześniejszej odpowiedzi.
Pozdrawiam Panią serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń

Dzień dobry.
Jeśli chodzi o sam zabieg, to jest to najnowocześniejsza technologia w tzw. napinaniu skóry. Przy odpowiedniej kwalifikacji (ze względu na stan skóry czy też okolicę twarzy) i odpowiednim wykonaniu (bo są różne nastawy) zabiegu z użyciem dobrego sprzętu (bo są różni producenci), efekty są rewelacyjne.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Dr Bartłomiej Zoń

Dzień dobry.
Gorąco polecam Panią Dr Iwonę Radziejewską z Warszawy - jest w zakresie tego typu zabiegów, moim zdaniem, najlepszym specjalistą, z ogromnym doświadczeniem. W przypadku kontaktu, proszę polecić moją rekomendację.
Pozdrawiam serdecznie.

1 odpowiedź, ostatnia odpowiedź w dniu 3 kwi 2024
3 odpowiedzi, ostatnia odpowiedź w dniu 5 paź 2021
4 odpowiedzi, ostatnia odpowiedź w dniu 6 maj 2019
3 odpowiedzi, ostatnia odpowiedź w dniu 19 cze 2019

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Udziel porady